Write a comment

Printr-o initiativa demna de laudat, primarul orasului Copsa Mica Tudor Mihalache, a daruit sute de stegulete cadou concetatenilor sai.

Contactat telefonic, edilul şef ne-a explicat: „Am pregătit pentru această zi nu mai puţin de 500 de steguleţe tricolore. 100 le-am împărţit împreună cu colegii din primărie  cetăţenilor care au venit azi cu diverse probleme şi au trecut pragul birourilor noastre, restul urmând a fi împărţite, cu sprijinul poliţiştilor locali şi al pompierilor, pe stradă şi  în locurile publice. Totodată, am împărţit şi 26 de cocarde tricolore cu emblema oraşului, dar nu... oricum. Acestea au ajuns la cetăţenii care şi-au arborat tricolorul din proprie iniţiativă, aşa cum anul trecut, de 1 Decembrie, celor care au arborat tricolorul le-am mai oferit noi câte un steag, să îl facă, la rândul lor, cadou unui vecin, unui prieten”.

În acest context, interlocutorul nostru a recunoscut că gestul său e menit să încurajeze respectul nu doar faţă de tricolor, faţă de simbolurile naţionale, ci şi spiritul civic şi respectul faţă de mica comunitate care, iată, nu şi-a pierdut patriotismul.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest