Write a comment

liviu dragneaMinistrul delegat al  Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a sosit la Sibiu pentru prima dezbatere pe regionalizare. Alaturi de el, paricipa si primarul Sibiului, Klaus Johannis, cat si reprezentanti ai administratiei din Sibiu si Alba.

UPDATE: Johannis: USL doreste aceasta reforma. Modernizarea administratie ar duce la o apropiere de cetateni!
Invitat la dezbaterea de la Sibiu, primarul Sibiului si prim vicepresedintele PNL, Klaus Johannis, a declarat ca modernizarea administratiei ar avea ca prim efect apropierea de cetateni.
"Sibiul a fost si este considerat un oras al dialogului, care a dovedit, in ultimele doua secole si un pic faptul ca, la noi, convietuirea duce la sinergii, dezvoltare si ecumenism. Nu degeaba ASTRA s-a infiintat la Sibiu. Faptul ca discutam un nou proiect pentru Romania ma bucura. Romania a avut o administratie care a functionat asa cum a functionat, in perioada comunista, fara ca, pe urma, un Guvern sa aiba curajul sa schimbe ceva. Este nevoie de o modificare in administratie. USL doreste aceasta reforma. Modernizarea administratiei ar duce la un bun proces,  sa fii mai aproape de cetatean si la performanta", a declarat primarul Sibiului, Klaus Johannis.
UPDATE 2: Dragnea: Reogarnizarea va rupe Romania de comunism!
Ministrul delegat al Dezovltarii Regional, Liviu Dragnea, a declarat ca procesul de reorganizarea a Romaniei ar face ca sistemul din administratie sa fie complet rupt de "sistemul sovietic".
"Avem sansa ca, prin reorganizare, sa rupem Romania de comunism. La 20 de ani dupa Revolutie avem aceleasi institutii, cu alte nume",  a declarat Liviu Dragnea, la Sibiu.
Dragnea a caracterizat statutul cetateanului in actualul sistem de administratie ca fiind "curierul sistemului".
O alta problema pe care Regionalizarea Romaniei ar urma sa o rezolve ar fi dezvoltarea dezechilibrata, in Romania existand doar patru orase dezvoltate, pe langa Bucuresti si Ilfov: Sibiu, Brasov, Timis si Cluj.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest