Write a comment

spitalul dee urgenta sibiuDoi tineri din Sibiu au terorizat medicii si asistentele de la Urgente. Dupa ce au fost adusi de un echipaj SMURD, la Urgente, pentru a li se acorda ingrijiri medicale, tinerii au devenit violenti.

Incidentul a avut loc in jurul orei pranzului, cand cei doi tineri, in varsta de 21 si 25 de ani, au ajuns la urgenta dupa ce s-au batut in apropierea strazii Siretului.

"Cei doi tineri au fost dusi de un echipaj SMURD la Urgenta dupa o altercatie care a avut loc pe Calea Dumbravii intersectie cu strada Siretului. Pentru ca erau raniti au fost transportati la spital", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean, Luciana Baltes.

Cei doi au ajuns la Urgente unde au continuat "lupta".

"Tinerii au ajuns la Urgenta, erau agitati si au inceput sa bata in geamul de la Registratura, dupa care au aruncat cu un scaun in geam", spune purtatorul de cuvant al Spitalului Clinic Judetean, Decebal Todarita.

Cei doi tineri sunt retinuti, urmand ca maine sa fie prezentati cu propunere de arest pentru 29 de zile pentru ultraj contra bunelor maniere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest