Write a comment

smurd

Un barbat de 48 de ani, din Rasinari, a ajuns la Urgente dupa ce a fost lovit de tren. 

Incidentul a avut loc langa Poligonul din Sibiu, la trecerea de cale ferata. Barbatul  a fost lovit de tren din lateral, potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, dar este constient si stabil. El a suferit lovituri multiple.

Are traumatism de bazin si traumatism de coloana lombara. Se fac investigatii in continaure si se asteapta  rezultatele de la raze. Cel mai probabil va ramane internat , sub supraveghere”, a declarata purtatorul de cuvant al Spitalului Judetean Sibiu, Decebal Todarita.

Barbatul, din Rasinari, a fost adus la Spital de o ambulanta SMURD.

UPDATE: Barbatul ar fi vrut sa se sinucida

Potrivit oficialilor Biroului Judetean Transporturi Feroviare Sibiu, barbatul de 48 de ani, din rasinari, este necasatorit si ar fi incercat sa se sinucida.

Credem ca a vrut sa se sinucida. Barbatul statea pe sinele de cale ferata si, in momentul in care a venit trenul,  s-a pus pe spate. Mecanicul trenului l-a vazut si a incetinit, astfel incat, atunci cand a ajuns langa el avea viteza foarte mica si  a fost luat doar de plugul trenului”, a declarat Mircea Mate, seful Biroului Judetean Transporturi Feroviare Sibiu.

Cercetarile, pentru stabilirea circumstantelor in care s-a produs accidental continua.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest