CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

santaj sexualUn sibian de patruzeci si doi de ani, din municipiul Sibiu, este cercetat penal pentru santaj. El ameninta o familie ca va scoate la iveala povestea unei posibile relatii extraconjugale pe care unul dintre membrii familiei santajate ar fi avut-o. In schimbul tacerii, sibianul cercetat penal a cerut suma de o mie de euro, bani pe care urma sa ii primeasca pe una din strazile din Sibiu.

Membrii familiei, sot si sotie, au mers insa la politie si au depus plangere iar politistii au organizat un flagrant.
"S. Sebastian, patruzeci si doi de ani, domiciliat in municipiul Sibiu, este cercetat penal sub aspectul savarsirii infractiunii de santaj. In vederea identificarii acestuia, in cursul noptii de 26/27 iulie a.c., o echipa mixta de politisti din cadrul I.P.J. Sibiu au realizat un flagrant, in jurul orei 03.30, fiind identificat si retinut suspectul", potrivit oficialilor IPJ Sibiu.
Inainte de prinderea barbatului cercetat penal s-au tras focuri de arma.
"Intrucat suspectul a incercat sa fuga, asupra acestuia s-au executat 10 focuri cu armamentul din dotare, in plan vertical, nefiind produse pagube materiale sau victime omenesti", au mai spus reprezentantii IPJ Sibiu.
Pe numele barbatului de patruzeci si doi de ani a fost emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.
 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest