Write a comment

saliste„Salonul Ardealului” (O.Goga), cu ciobani cu biblioteci, gazduieste la sfarsitul saptamanii Zilele Culturale ale orasului.

Manifestarea va debuta tradiţional, la Biserica Mare, unde vor fi primite, sâmbătă, 3 august, la ora 14.00 oficialităţile şi oaspeţii şi unde  va fi oficiat un parastas în memoria personalităţilor săliştene care au strălucit în cultura românească şi europeană. La ora 16.30, la sediul Primăriei, va avea loc un simpozion dedicat numeroaselor personalităţi locale, după care cu mic cu mare, vor participa la un spectacol de interferenţe culturale; vor urca pe scenă Junii Sibiului, ansamblul „Baltagul” (comuna Monor- Bistriţa Năsăud), şi chiar ansamblul mexican Ballet Folklorico Orizaba. Totodată, publicul se va reîntâlni şi cu formaţia corală „Reuniunea Română de Cântări” din Sălişte.

În cursul celei de a doua zi a manifestării, invitaţii vor petrece cu ansamblul „Mărginenii”, cu solişti ai Şcolii Populare de Artă Sibiu, dar şi cu artişti de peste hotare, precum CTG Nova Querencia Cristalina-Goias din Brazilia şi ansamblul din Muntenegru.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest