Write a comment

 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu va avea, până la sfârșitul acestui an, o nouă subunitate de intervenție. La Șelimbăr. 

Potrivit unui anunț oficial, noua subunitate de pompieri va fi deservită de autospeciale de intervenție și ambulanțe SMURD, încadrate cu pompieri, care vor putea răspunde în timp optim solicitărilor cetățenilor, asigurând și asistența medicală de urgență, indiferent de locul și momentul unde se produce situația de urgenţă.  

Sunt extrem de importante, de multe ori, chiar și cinci minute atunci când ai nevoie de ajutor. Sănătatea locuitorilor comunei a fost pusă pe primul plan atunci când am demarat această inițiativă și ne-am propus ca pnă la finalul acestui an această unitate să fie operativă”, declară, în legătură cu această inițiativă, primarul comunei, Marius Grecu.

IMPORTANT DE AMINTIT: Misiunea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu este aceea de a sprijini comunităţile şi cetăţenii, de a susține și perfecționa capacitățile necesare protecției și intervenției și de a reduce, pe cât posibil, vulnerabilitatea comunităților la riscurile la care sunt expuse, succesul oricărei misiuni de salvare depinzând de rapiditatea cu care se intervine, dar și de profesionalismul celor care intervin.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest