Write a comment

Nici nu poți privi imaginile... Acul vitezometrului autoturismului implicat în groaznicul accident de la Tg Mureș a rămas blocat la 215 km/h.

 

Doi șoferi și-au găsit sfârșitul sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 5.35, într-un accident rutier care i-a înmărmurit atât pe martori câți și pe cei din echipajele de urgență sosite la fața locului.

Tragedia s-a produs chiar în Târgu Mureş, pe strada Gheorghe Doja, în zona sensului giratoriu de la gara mare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş.

În evenimentul rutier au fost implicate o autoutilitară şi un autoturism. Una dintre victime era prinsă sub autoutilitara răsturnată, iar cealaltă era încarcerată în autoturism, potrivit Info Trafic 24.

Șoferul autoutilitarei, în vârstă de 40 de ani, ar fi încercat să vireze la stânga de pe strada Gheorghe Doja către strada Gării, timp în care un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, care circula pe drumul cu prioritate, l-a lovit în plin.

Autoutilitara s-a răsturnat pe şosea, peste şofer, în timp ce autoturismul a ieşit în decor, rupând indicatoare rutiere, un stâlp de beton, dar şi arbuştii ornamentali de pe marginea drumului.

Acul autoturismului implicat în groaznicul accident a rămas blocat la 215 km/h.

Pompierii au fost solicitați să intervină sâmbătă dimineață cu o mașină de descarcerare, o autoutilitară cu apă și spumă și două echipaje SMURD.

 

Foto: Info Trafic 24

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest