Write a comment

Localitatea Brateiu, strada Horia: În timp ce conducea un autoturism, un bărbat în vârstă de 32 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu o căruță condusă regulamentar din sens opus de un tânăr în vârstă de 17 ani.

 

Așa cum transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, în urma evenimentului a rezultat rănirea unei tinere în vârstă de 18 de ani, pasageră în atelaj. Victima a fost transportată la spital.

Toți 3 sunt localnici.

Demn de precizat, dupa producerea accidentului, cei doi, șoferul autoturismului și conducatorul atelajului au părăsit locul faptei, fiind identificați în scurt timp la domiciliile lor. La testarea alcoolscopica a șoferului turismului a rezultat o concentrație de 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul de 32 de ani este acum cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsire a locului accidentului, iar căruțașul este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunii de părăsire a locului producerii accidentului fără încuviințarea polițiștilor.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest