Write a comment

APROAPE NU E ZI FARĂ CEL PUȚIN UN ACCIDENT MORTAL!!!

Tragedie în localitatea Govora din județul vecin.Vinovat de producerea accidentului este șoferul unui BMW care a intrat pe contrasens și, din nefericire… a făcut prăpăd!

 

Luni după-amiaza, un accident soldat cu mai victime s-a produs în staţiunea balneoclimaterică Băile Govora din judeţul Vâlcea. Potrivit primelor informaţii, jumătate dintre victime aveau nevoie de Descarcerare.

Reprezentanţii ISU Vâlcea au confirmat faptul că accidentul de la Băile Govora s-a soldat cunu mai puțin de victime. Din păcate, o femeie şi un bărbat, și-au pierdut viața în urma impactului extrem de violent.

Pentru ambele s-au încercat manevre de resuscitare. Alte patru „sunt conştiente şi au fost preluate pentru transportul la unităţi spitaliceşti”, au mai declarat reprezentanţii ISU Vâlcea, citate de Info Trafic 24.

Trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Vâlcea au preluat o parte dintre victime, iar SMURD-ul a preluat un adult şi un copil, fiind însoţit de un membru al familiei până la Unitatea de Primiri Urgenţe din Râmnicu Vâlcea.

ISU a transmis că, pe lângă acestea a mai fost un copil care a fost transportat la UPU de către rude.

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că una dintre maşinile implicate era un BMW. Acesta transporta trei adulţi şi un minor. Pasagerul din dreapta faţă a murit pe loc.

În cealaltă maşină, un Volkswagen Passat, erau alte trei persoane. O femeie aflată pe bancheta din spate este cealaltă victimă care și-a pierdut viaţa.

Restul au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Foto: Info Trafic 24; voceavalcii.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest