Write a comment

ÎN TON CU… FITS (eveniment care an de an prezintă extraordinare spectacole din cultura niponă și la acre o parte importantă dintre voluntari provin din Țara Soarelui-Răsare): Excelența Sa, Ambasadorul Japoniei în România, domnul Hitoshi Noda a vizitat Primăria Sibiu. Firește, înaltul oaspete a fost primit de primarul Sibiului, doamna Astrid Fodor.

 

Temele de discuție s-au axat pe relația deosebită dintre Sibiu și Japonia care s-a fondat în 2007 în domeniul cultural, prin voluntari sibieni și japonezi care mențin activă relația și astăzi. Legăturile între Sibiu și Japonia au fost întărite și de excelenta cooperare cu orașul înfrățit Takayama.

"Ambasadorul Hitoshi Noda a complimentat Sibiul pentru atmosfera pe care a întâlnit-o cu ocazia Festivalului Internațional de Teatru, dar și pentru frumusețea centrului istoric populat de un număr semnificativ de turiști. Am vorbit și de mediul economic local, iar Ambasadorul s-a arătat impresionat de dezvoltarea constantă și serioasă a mediului de afaceri al orașului, un element care completează caracterul unic al Sibiului și îi imprimă un dinamism aparte.", a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest