Write a comment

Un număr de 60 terase au animat oraşul şi în această vară, iar sibienii şi turiştii au avut astfel peste 2.700 de metri pătraţi la dispoziţie pentru a lua masa în centrul Sibiului sau pentru a se întâlni.

Cele mai multe dintre acestea funcţionează în zona centrală a oraşului: 14 terase sunt amplasate pe strada Nicolae Bălcescu, 18 în Piaţa Mică şi alte 12 terase în Piaţa Mare. Alte 16 terase sunt situate în cartierele oraşului.

Municipalitatea a sistematizat aceste spaţii, planificând cu grijă amplasarea acestora, dar şi aspectul lor, astfel încât terasele să nu împiedice circulaţia pietonilor şi să contribuie la imaginea bună a centrului istoric.

Comercianţii care au amplasat terasele în centrul istoric au achitat o taxă de ocupare a domeniului public, suma totală încasată până în luna septembrie fiind de 701.215 lei.

Serviciul de Administrare a Domeniului Public şi Privat a urmărit constant respectarea regulilor de funcţionare a teraselor pe domeniul public, în 37 de cazuri fiind necesară aplicarea de sancţiuni contravenţionale.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest