Write a comment

Luni,16 septembrie 2013, Asociaţia petru Înfrumuseţarea Oraşului Sibiu  organizează o întâlnire inedită a Serilor Sibiului: în nocturnă. începând cu orele 20.00, în Piaţa Mare a Sibiului, la pavilionul Smart Sibiu.

Evenimentul este organizat în colaborare cu Fundaţia Heritas, şi, aşa cum susţin iniţiatorii săi, propune tuturor iubitorilor de istorie şi amintiri ale oraşului de pe Cibin, o provocatoare dezbatere  despre cele mai vechi fotografii care ilustrează trecutul Sibiului.

Acest eveniment este realizat in cadrul proiectului „Cuvintele Sibiului”,  finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional.

Pentru a fi în ton cu locaţia, organizatorii au ales sa reconstituim o prezentare mai recenta pe o tema mai relaxată. O incursiune în lumea fotografiilor de altădată. Vă veţi întâlni, aşadar, cu fotografii mai puţin cunoscute ale Sibiului, inedite chiar. Care este cea mai veche poză a Sibiului? Când au fost realizate primele fotografii aeriene ale Sibiului? Cine sunt fotografii Sibiului?... Veniţi mâine seară să aflaţi răspunsurile…

Foto: Facebook/Răzvan Pop

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest