Write a comment

Reprezentanţii a 20 de Grupuri de Acţiune Locală (GAL) din România şi 15 organizaţii similare din Franţa  discută în cadrul seminarului „LEADER” de la Pleuc sur Lie, organizat de GAL St. Brieuc Sud, ai căui parteneri sunt partener GAL Ţara Oltului şi Ministerele Agriculturii din România şi Franţa, Ministerul Francez al Afacerilor Externe, cu sprijinul Ambasadei României de la Paris.

Proiectul de cooperare dintre GAL Tara OLTULUI şi Gal Pays St. Brieuc Sud a fost prezentat ca exemplu de bune practici. Noua propunere de cooperare făcută de noi cei din Ţara Oltului, pentru o nouă etapă a fost, de asemenea, apreciată şi va fi pusă în practică în următoarele luni: Cooperarea franco-romana in dezvoltarea zonelor rurale, după cum aflăm de la unul dintre principalii „actori”- Dna Maria Grancea din Avrig.

Aceeaşi sursă confirmă faptul că Acordul de cooperare dintre GAL Ţara Oltului şi GAL Pays St. Brieuc Sud a fost primul acord de cooperare trans-naţionala semnat de o structură de tip LEADER din România, încă înainte de lansarea Axei IV din PNDR , Axa LEADER, în România (LEADER – „Legături între Acţiuni de Dezvoltare Rurală”).

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest