Write a comment

Prima semifinală a turneului- un eveniment sportiv de top care nu trebuie trecut cu vederea, s-a încheiat rapid, sâmbătă la amiază, în numai o oră și 8 minute. Meciul a fost câștigat de sârbul Danilo Petrovic (foto 1), în două seturi (6-3; 6-3), împotriva slovacului Alex Molcan.

 

Cea de-a doua semifinală începe la ora 15 și îi are drept protagoniști pe Jelle Sels (Olanda)- finalist în 2018, fiind învins, atunci de românul Dragoș Dima cu 6-3, 6-2, și pe Christopher O’Connell (Australia). Acesta l-a învins încă din primul tur pe favoritul nr 1 al turneului, portughezul Pedro Sous.

Tot azi, se va juca finala la dublu. Protagoniștii sunt: gemenii croați Ivan și Matej Sabanov , care vor juca împotriva echipei din Franța formată din Sadio Doumbia și Fabien Reboul.

Duminică, finala se va disputa începând cu ora 17.

Demn de apreciat, turneul Sibiu Open este un eveniment complex și atrăgător, incluzând, pe lângă partidele din competiția prppriu-zisă și ale activități entru toate vârstele Spreexemplu, sîmbătă etse ziua copiilorde mingi care vor juca și ei, la rândul lor, iar duminică este ziua dedicată celor mici- Kids' day, prilej cu care cei mai mici spectatori iubitori de tenis vor avea parte de surprize și de sesiuni de autografe, de momente care să-i convingă să iubească minunatul sport alb!

Foto: SIBIU OPEN/ SibiuNews

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest