Write a comment

Podul rutier din avalul Centralei Hidroelectrice Racovița, cu o singură bandă de circulație și aflat într-o stare precară de funcționare, care a fost închis circulației publice din data de 21.05.2019, a fost demolat la începutul acestei săptămâni.

 

”Demolarea podului aflat în patrimoniul județului Sibiu oferă proprietarului Centralei Hidroelectrice Racovita - Hidroelectrica SA București - posibilitatea tehnică de continuare a programului de lucrări de excavare a râului Olt în scopul creșterii randamentului de funcționare al centralei, conform proiectului”, explică Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

IMPORTANT: Având în vedere necesitatea asigurării confortului și siguranței rutiere în zonă, din data de 24.05.2019, Consiliul Județean Sibiu, în calitate de administrator al drumului județean DJ 105 G, prin intermediul SC Drumuri și Poduri SA Sibiu a pus la dispoziția conducătorilor auto noua variantă direcționată peste coronamentul centralei Racovița.

Autoritățile anunță că pentru anul viitor sunt prevăzute lucrări de reamenajare a intersecției acestui drum cu vechea variantă Racovița - Sebeșul de Jos.

 

foto: Mircea Ureche

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest