Write a comment

Începând din 9 ianuarie, în zona Arena Platoș Păltiniș oprirea este interzisă, obligație marcată prin instalarea de indicatoare rutiere.

 

Potrivit IPJ Sibiu, în vederea decongestionării traficului rutier și prevenirii blocării accesului în zona Arena Platoș Păltiniș, la data de 9 ianuarie, Consiliul Județean Sibiu prin Societatea de Drumuri și Poduri a montat indicatoare care atenționează că oprirea în zonă este interzisă.

Serviciul Rutier Sibiu a propus la rândul său montarea acestor indicatoare rutiere având în vedere că iarna, de cele mai multe ori, șoferii parchează mașinile pe marginea drumului, blocând astfel accesul nu doar al autovehiculelor, ci și pe cel al autospecialelor care trebuie să intervină în situația unui eveniment.

În acest context, polițiștii reamintesc faptul că șoferii au la dispoziție, din acest sezon de iarnă, două parcări temporare amenajate în Păltiniș, una în zona Complexului Arena Platoș și o a doua în zona Arka Park.

Totodată, polițiștii le adresează conducătorilor auto rugămintea de a respecta semnificația indicatoarelor rutiere și a parca doar în spațiile special amenajate. Oprirea neregulamentară a autovehiculelor va fi sancționată de către polițiștii rutieri.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest