Write a comment

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este întrerupt vineri seară, pe sensul dinspre Vâlcea către Sibiu al DN 7 Râmnicu Vâlcea – Sibiu, la kilometrul 244 + 400 de metri (zonă celebră pentru producerea multor accidente grave), în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

A avut loc o coliziune frontală între două autoturisme. Din nefericire, în urma impactului, o persoană a decedat, iar o altă persoană a suferit leziuni grave.

Din primele cercetări se pare ca o șoferiță de 31 de ani din București, care circula spre Vâlcea, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a intrat în parapeții de plastic care separă sensurile de mers și apoi a ajuns pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani din Bulgaria.

SAJ SIBIU a trimis de urgență o ambulanță de tip B in zona localității Lazaret pe Valea Oltului.
O persoană a fost găsită încarcerată.
La locul accidentului s-au deplasat și forțe ISU.

Din p
ăcate o persoană de sex feminin este decedată(conducătoare auto).

Pentru prevenirea accidentelor rutiere,
polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

 

 

foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest