Write a comment

CRESC CIFRELE! Bilanțul îmbolnăvirilor cu coronavirus în România a ajuns la 762 potrivit comunicării făcute marți, la ora 13.00, de Grupul de Comunicare Strategică.Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).
Concret, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 186 de noi cazuri de îmbolnăvire.
Până marți, 24 martie, 8 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.


Așa cum anunță autoritățile, al 8-lea deces a fost înregistrat în această dimineață. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 ani întors din Italia și internat la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Craiova. Potrivit autorităților, el suferea de boli preexistente pentru care urma tratament cu insulină. De asemenea, pacientul avea obezitate grad II.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest