Write a comment

 

906 de cazuri de persoane infectate, 86 de persoane vindecate, 13 persoane decedate. 144 de cazuri noi, faţă de raportarea de ieri. 

 

Demn de precizat, se înregistrează o oarecare scădere a numărului de noi confirmări: pe 24 martie 2020, au fost raportate 186 de cazuri noi, cel mai mare număr înregistrat în 24 de ore.

Cele 86 de persoane care au fost declarate vindecate și externate sunt identificate astfel: 53 la Timișoara, 23 la București, 6 la Craiova, 2 la Constanța, unul la Cluj și unul la Iași.
Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, pacienții nou confirmați au vârsta cuprinsă între 3 ani și 79 de ani. La ATI, în acest moment, sunt internați 18 pacienți, din care 8 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este bună, staționară. Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 6.016 de persoane pentru care se efectuează verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus). Potrivit informațiilor oficiale, alte 96.055 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest