Write a comment

arestat 1

Bărbatul din Turnu Roșu care a făcut scandal cu Poliția, în 5 aprilie, după ce și-a agresat soția și a scos-o afară din casă, a fost arestat preventiv, pentru ultraj!

”Ca urmare a cercetărilor efectuate la nivelul Poliției Orașului Tălmaciu sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig, la data de 6 aprilie a.c., față de bărbatul în cauză s-a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj.”, precizează IPJ Sibiu.

La data de 5 aprilie a.c., în jurul orei 16,00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Tălmaciu au fost solicitați să intervină în localitatea Turnu Roșu, pe strada Malului, în vederea aplanării unui conflict în familie.

Așa cu transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter, la fața locului s-a deplasat un echipaj format din doi polițiști, care, din primele cercetări, au stabilit că un bărbat din localitatea amintită și-a agresat soția și a scos-o din locuință. La sosirea echipajului de poliție, bărbatul a continuat să fie agresiv și, cu o drujbă, a amenințat polițiștii cu acte de violență.

Bărbatului i s-a pus în vedere să înceteze de îndată, însă, în ciuda somației, nu s-a conformat. În această situație, unul dintre polițiști a somat agresorul și a tras un foc de avertisment în aer. Întrucât nici de această dată agresorul nu a încetat acțiunile, polițistul a executat un foc de armă asupra bărbatului, rănindu-l în picior. Agresorul este conștient, a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale și a fost internat sub pază.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest