Write a comment

 

mEDICII

Ziua Mondială a Sănătății este o zi globală de conștientizare a sănătății sărbătorită în fiecare an la 7 aprilie, sub sponsorizareaOrganizației Mondiale a Sănătății (OMS), precum și a altor organizații conexe.

În 1948, OMS a organizat Prima Adunare Mondială a Sănătății. Adunarea a decis să celebreze 7 aprilie a fiecărui an, începând cu anul 1950, ca Ziua Mondială a Sănătății. Ziua Mondială a Sănătății este organizată pentru a marca fondarea OMS și este considerată ca o oportunitate a organizației de a atrage atenția la nivel mondial asupra unui subiect de importanță majoră pentru sănătatea globală în fiecare an. OMS organizează în această zi evenimente internaționale, regionale și locale legate de o anumită temă. Ziua Mondială a Sănătății este recunoscută de diverse guverne și organizații neguvernamentale cu interese în problemele de sănătate publică, care, de asemenea, organizează activități și își evidențiază sprijinul în rapoartele media, cum ar fi Consiliul global de sănătate.

 

Ziua Mondială a Sănătății este una dintre cele opt campanii oficiale de sănătate la nivel mondial marcate de OMS, împreună cu Ziua Mondială a TuberculozeiSăptămâna Mondială a ImunizăriiZiua Mondială a MalarieiZiua mondială fără tutunZiua Mondială de combatere a SIDAZiua Mondială a Donatorului de Sânge și Ziua Mondială a Sănătății.

AZI, CU ATÂT MAI MULT NE GÂNDIM LA EI: MEDICI, ASISTENTE, INFIRMIERE! OAMENII ÎN ALB. OAMENII ACEIA CARE, PRIN HAR ȘI DĂRUIRE VEGHEAZĂ ASUPRA SĂNĂTĂȚII ȘI VIEȚII TUTUROR, ADESEA CU PREȚUL VIEȚII LOR!

La mulți ani, DRAGII NOȘTRI!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest