Write a comment

C

În județul Sibiu, numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării COVID-19 a ajuns astăzi, 7 aprilie, la 69 de cazuri.

Potrivit informațiilor oficiale, în ceea ce privește rezultatele negative, în județul nostru se înregistrează 289 de rezultate negative.

  La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 2218 persoane izolateși 535 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a gestionat un număr un număr de peste 130 de apeluri primite prin intermediul celor două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.),  puse la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale.

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului în ultimele 24 de ore, aceștia au răspuns prompt unui număr de 40 de solicitări la numărul de urgență 112, intervențiile fiind preponderent cazuri de natură medicală.

De asemenea, în ultimele 24 de ore, Serviciul de Ambulanță Județean Sibiua intervenit pentru a oferi asistență medicală de urgență, unui număr de 90 de solicitări pe toată raza județului Sibiu.

La data de 06.04.2020, 179 de polițiști sibieni, 100 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 67 de polițiști locali au desfășurat 199 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 6 aprilie, au fost aplicate 164 de sancțiuni în valoare de peste 360.000 lei, dintre care 11 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare și 82 aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației.

În perioada de referință, 70 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 368 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare/carantină, fiind identificate 11 persoane care nu au respectat măsura izolării. De asemenea, 4 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest