Write a comment

ANUNTTT

Potrivit informațiilor oficiale, în cursul zilei de marți, 7 aprilie, 235 de polițiști sibieni, 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Brașov, 11 efective MApN și 55 de polițiști locali au desfășurat 169 misiuni specifice în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, pe raza județului.

În ceea ce privește sancțiunile contravenționale, în cursul zilei de ieri, 7 aprilie, au fost aplicate 84 de sancțiuni în valoare de peste 161.000 lei, dintre care 1 pentru nerespectarea măsurilor de carantină/izolare și 83 aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind restricționarea circulației”, a transmis azi Prefectura Sibiu.

Totodată,18 de persoane au fost conduse în centrele de carantină și 578 de persoane au fost verificate cu privire la respectarea măsurilor de izolare. Astfel, a fost identificată 1 persoană care nu a respectat măsura izolării.

În același context, 12 societăți comerciale/persoane fizice autorizate au fost verificate cu privire la respectarea interdicțiilor stabilite pe perioada stării de urgență.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest