Write a comment

control politia politistiamenzi 3

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 18,30, pe strada Gravorilor din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului de Ordine Publică Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 19 ani.

Pentru controlul documentelor, tânărul le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că permisul prezentat este unul fals, iar medieșeanul nu deține dreptul de a conduce pe drumurile publice nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals. 

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Ion Neculce.

Polițiștii rutieri au constatat că la volanul mașinii se afla un sibian în vârstă de 53 de ani, care emana miros de alcool.

Cu toate acestea, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în consecință fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge. 

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu.  

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest