Write a comment

0infoo

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3587 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 451 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 423 adulți și 28 copii) și 1826 de persoane confirmate negativ.

 

 Până la data de 17 mai, au fost declarate vindecate și externate 263 de persoane.

Din păcate, 35 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 473 persoane izolateși 245 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 120 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 33 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 84 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de ieri, 16 mai a.c., 37 de polițiști sibieni, 63 de jandarmi și 45 de polițiști locali au acționat în sistem integrat, în scopul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19, desfășurând 31 de misiuni specifice.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest