Write a comment

ambulatoriu

Conducerea SCJU Sibiu informează că, odată cu încheierea stării de urgență și intrarea în starea de alertă, Ambulatoriul Integrat (policlinica spitalului) își reia activitatea pentru toate specialitățile,

conform programului obișnuit (07.00 – 21.00), cu programare pe baza biletului de trimitere și distanțare orară a pacienților.
✍️Programările se fac exclusiv telefonic sau online. Pacienții care se prezintă în Ambulatoriu trebuie să respecte cu strictețe instrucțiunile personalului: să păstreze o distanță sigură față de celelalte persoane 👥, să nu aglomereze intrarea.
👣Accesul se face controlat, în grupuri de maxim 2-3 persoane. Se respecta orele de programare. La accesul în Ambulatoriu, se realizează triajul epidemiologic. Toate persoanele sunt obligate să completeze un formular tip, ca măsură de informare/siguranță/prevenție cu privire la noul coronavirus. De asemenea, la intrare se realizează dezinfecția mâinilor iar pacienții sunt termometrizați.
😷Pacienții trebuie să poarte mască.

Angajații ambulatoriului poartă echipamente de protecție.

În cazul în care există suspiciuni de infectare, pacientul în cauză este trimis pentru consultație în Unitatea de Primiri Urgențe.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest