Write a comment

CORONAVIRUS

În cadrul ședinței de astăzi,20 mai a.c., de la nivelul județului Sibiu realizată în format video-conferință, a Grupului de Suport Tehnic pentru Gestionarea Situațiilor de Urgență Generate de Epidemii s-au discutat mai multe aspecte.

Iată subiectele:

Situația epidemiologică din cadrul unei Primării din județul Sibiu, unde a fost confirmată pozitiv în urma testării SARS CoV-2 o persoană angajată a acesteia. Ca urmare, Direcția de Sănătate Publică Sibiu a demarat o anchetă epidemiologică, urmând să testeze un număr de 15 persoane, angajate ale primăriei, pentru care s-a dispus măsura izolării preventive. De asemenea activitatea cu publicul a fost temporar suspendată. În funcție de rezultatele anchetei epidemiologice se va stabili și momentul în care aceasta se va relua.(N.R. În comunicatul postat pe site-ul Instituției prefectului Județului Sibiu sb.prefectura.mai.gov.ro NU se menționează numele localității!)

Spitalul Clinic Județean de Urgență a pus în funcțiune cel de-al doilea aparat de testare RT PCR, achiziționat cu sprijinul Guvernului României și al Consiliului Județean Sibiu

S-a modificat modul de funcționare al Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest