Write a comment

0infoo

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate un număr de 3958 de teste. În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 470 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 442 adulți și 29 copii) și 2070 de persoane confirmate negativ.  

Așadar, sunt două vești bune: până la 21 mai, au fost declarate vindecate și externate 325 de persoane, iar în ultimele 24 de ore NU S-A MAI ÎNREGISTRAT NICIUN CAZ NOU în județ.

Din păcate, însă,38 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 862 persoane izolateși 144 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 115 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 31 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 104 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În ziua de 20.05.2020, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi și  polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, au fost executate 64 misiuni specifice,fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 356 persoane și 2 SC/PFA.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest