Write a comment

 0infoo

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost efectuate 4050 de teste.

În ceea ce privește numărul de persoane confirmate în urma testării SARS CoV-2, în județul Sibiu sunt 483 de persoane confirmate pozitiv (dintre care 453 adulți și 30 copii) și 2093 de persoane confirmate negativ.  

Vestea bună estecă, până sâmbătă, 24 mai, au fost declarate vindecate și externate 344 de persoane.

Din păcate, 39 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

 În prezent, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1421 persoane izolate și 78 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 122 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19.

Activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 41 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 81 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În ziua de 23 mai, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi și  polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Astfel, au fost executate 21 de  misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 1027 de persoane și 2 SC/PFA.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest