CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

GENERAL

Fostul șef al OJTS Sibiu a fost numit director al Serviciului de Telecomunicații Speciale. Anunțul oficial a fost făcut miercuri de Administrația Prezidențială, după încheierea ședinței CSAT.

La propunerea președintelui Klaus Iohannis, Consiliul Suprem de Apărare a Țării a aprobat numirea generalului-maior Ionel Sorin Bălan în funcția de director al STS. Trebuie știut că vreme de 12 ani, acesta a îndeplinit funcția de șef al Oficiului Județean de Telecomunicații Speciale Sibiu.

General-maior Ionel-Sorin Bălan şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, parcurgând toate etapele evoluției profesionale şi militare, ocupând funcţia de prim-adjunct al directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale, iar din iulie 2019 a asigurat funcția de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, a transmis Administrația Prezidențială.

Fostul director al STS, Ionel-Sorinel Vasilca, demisionase ca urmare a mega-scandalului legat de modul de intervenție a autorităților în cazul crimelor de la Caracal.

 

 

foto: ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest