Write a comment

0infoo

Autoritățile anunță că în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 644 de persoane (dintre care 602 adulți și 42 copii). 

Până duminică, 28 iunie, au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane.

Din păcate, în ultimele 24de ore, 2 pacienți cu COVID-19 au decedat, ceea ce ridică numărul deceselor la nivel de județ la52, în rândul celor confirmate pozitiv.

4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 1013 persoane izolateși 23 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 102 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 30 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 94 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 27 iunie, polițiștii sibieni au verificat 916 persoane și 75 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse. Au fost aplicate 5 sancțiuni contraventionale în valore de 2.600 de lei, din care 2 pentru nerespectarea măsurii izolării și 2 pentru respectarea măsurilor de protecție individuală.

Polițiștii locali au verificat 370 de persoane, fără a fi constatate abateri de la normele legale in vigoare. 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest