Write a comment

DEPASIT

Accident luni dimineață, în jurul orei 9.30, pe DJ 107B, între Loamneș și Alămor. Practic, s-a produs o coliziune frontală între două turisme care circulau din direcții opuse.

Cei doi șoferi au primit, inițial, îngrijiri medicale la fața locului, însă echipajele de urgență au considerat de cuviință să îi transporte la spital.

Traficul s-a desfășurat îngreunat în zonă mai bine de o oră.. Politiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs accidentul.

Din primele constatări, reiese că accidentul rutier s-ar fi produs pe fondul depășirii neregulamentare efectuate de către un șofer în vârstă de 20 de ani, aflat la volanul autoturismului condus dinspre Păuca, localitatea de domiciliu. Acesta nu s-a asigurat înainte de a începe manevra. Apoi, a pătruns pe contrasens pentru a depăși o căruță și... a intrat în coliziune cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Șura Mare.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest