Write a comment

0infoo

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 650 de persoane (dintre care 605 adulți și... 45 copii).

Vestea bună este că, până luni, 29 iunie, la nivelul județului, au fost declarate vindecate și externate 484 de persoane.

Din păcate,52 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

4 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externate, până în prezent.

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 959 persoane izolateși 23 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 109 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 52 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 101 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 28 iunie, polițiștii sibieni au verificat 835 de persoane și  26 de SC/PFA cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Polițiștii locali au verificat 186 de persoane și au aplicat 2 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 de lei,din care: una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare a măștii de protecție de către conducătorul auto și una pentru nepurtarea sau purtarea necorespunzătoare de către pasageri, a măștii de protecție, în mijlocul de transport în comun, pe toată durata călătoriei.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest