Write a comment

 

ALERTA

Cea de a patra etapă de relaxare a unor măsuri, programată de la 1 iulie, mai… AȘTEAPTĂ! Anunțul a fost făcut azi ministrul Sănătății, Nelu Tătaru.

Oficialul a precizat că aceasta este decizia Grupului de suport tehnico-știintific, în condițiile în care în ultimele două săptămâni a crescut semnificativ numărul de noi cazuri de coronavirus, după cea de a treia etapă de relaxare a unor restricții. De spus ar fi, de exemplu, că în cursul săptămânii trecute, în unele județe și cahir în București s-au înregistrat, în 24 de ore… și peste 60 de cazuri!

Așadar, cea de a patra etapă de relaxare a unor măsuri, programată de la 1 iulie VA FI AMÂNATĂ. Nu se știe, înă, pînă când anume.

Nelu Tătaru a transmis, de asemenea, și o recomandare pentru românii care "și-au pierdut instinctul de conservare": Să meargă în secțiile de terapie intensivă să vadă că se poate deceda la 30 de ani fără a avea alte afecțiuni

"Astăzi a avut loc întâlnirea Grupului de suport tehnico-știintific și s-au evaluat cele două săpămâni, în care am avut o creștere a numărului de cazuri noi, a numărului de cazuri la ATI, a numărului de decese. Propunerile sunt de a amâna noile măsuri de relaxare (n.r. - care ar fi urmat să fie aplicate de la 1 iulie) (...) O parte dintre concetățenii noștri nu au respectat aceste reguli impuse și am văzut o creștere a transmiterii comunitare, dincolo de focarele existente în spitale. S-a decis în Grupul tehnic amânarea celei de a patra etape de relaxare", a declarat ministrul, la un post de televiziune.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest