Write a comment

0infoo

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 662 de persoane (dintre care 617 adulți și 45 copii). 

Potivit datelor oficiale, în ultimele 24 de ore, până vineri, 3 iulie, au fost declarate vindecate și externate 489 de persoane, ceea ce înseamnă că în ultimele 24 de ore NU a mai fost declarat NICIUN PACIENT VINDECAT ȘI EXTERNAT, față de ultima raportare.

Până în prezent, 53 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv.

ATENȚIE: 6 persoane au fost re-infectate dintre cele care au fost vindecate și externat, până în prezent. (2 în ultimele 24 de ore!)

La data curentă, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu monitorizează un număr de 712 persoane izolateși 14 persoane în carantină.

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției a pus la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice două numere de telefon (0269-211254 și 0269-216103 și adresă de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.), la care sibienii au efectuat în ultimele 24 de ore 98 de apeluri pentru a solicita diferite informații, în contextul COVID-19. Menționă că, activitatea Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției se desfășoară operativ non-stop la dispoziția cetățenilor și a autorităților publice locale, în vederea gestionării tuturor situațiilor apărute în contextul prevenirii răspândirii virusului SARS CoV-2.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 50 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 121 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

Polițiștii sibieni continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri teritoriale cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

În cursul zilei de 2 iulie, polițiștii sibieni au verificat 692 de persoane cu privire la respectarea măsurilor și interdicțiilor impuse.

Efectivele Poliției Locale au verificat 238 persoane și au aplicat 5 sancțiuni contravenționale cu amenzi în valoare totală de 1.500 de lei pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest