Write a comment

ATENTIEEEEEE

Grupul de Comunicare Strategică atrage atenția azi asupra unui mesaj fals, atribuit Secretarului de Stat Raed Arafat. Mesajul ar fi fost, CHIPURILE, transmis Direcțiilor de Sănătate Publică din țară. Potrivit GCS, textul ar fi conceput pentru a induce ideea că s-ar fi solicitat Direcțiilor de Sănătate Publică din județe să raporteze date false despre infectări și decese.

Mesajul atribuit șefului DSU, Raed Arafat, este transmis de pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., adresă care nu aparține niciunei instituții guvernamentale și care folosește o succesiune similară, dar parțială, a literelor care compun domeniul de internet rezervat Guvernului.

„Textul este conceput pentru a lăsa impresia că se solicită Direcțiilor de Sănătate Publică să raporteze discreționar numărul de infectări și de decese. Mesajul este unul fals și facem apel la mass-media de bună credință să nu popularizeze acest tip de mesaje create special pentru a induce ideea că cifrele raportate public nu sunt reale”, atrag atenția reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest