Write a comment

do

Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical.

Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 și nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristețea care ne încearcă în aceste momente, când viața și cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Colega noastră a fost persoană deosebită, o asistentă medicală competentă, dedicată permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu profesionalism. A fost prețuită deopotrivă de colegi și pacienți și va rămâne mereu în amintirea noastră. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei.

Dumnezeu să o odihnească!

În același timp, sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice și lumea să înțeleagă că traversăm cu toții o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu își alege victimele și este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înțeles că trebuie să ne protejăm pe noi și pe toți semenii noștri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viața”.

Acesta este mesajul cutremurător transmis luni, 13 iulie, de colectivul SCJU Sibiu.

La rândul nostru, transmitem sincere condoleanțe familiei dar și cadrelor medicale, pe care le asigurăm de TOT RESPECTUL nostru! Eroii nu mor niciodată. Doar trec pe tărâmul îngerilor.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest