Write a comment

 

 

XXXdeces

Autoritățile anunță că, în județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 707 de persoane (dintre care 660 adulți și 47 copii). 

Până la data curentă au fost declarate vindecate și externate 533 de persoane.

Din păcate, încă un oacient cu COVID-19 și-apierdut viața în utimele 24 de ore, numărul celor decedațiajungând, astfel, la56 din rândul celor confirmate pozitiv. (de la ultima raportare, la nivel național, au fsot anunțat 30 de decese!)

Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției care își desfășoară activitatea în cadrul  Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu  oferă în continuare  sprijin cetățenilor prin răspunsul prompt și eficient la solicitările sosite prin intermediul celor două linii telefonice 0269-211254 și 0269-216103. În ceea ce privește numărul de apeluri din ultimele 24 de ore, acestea au însumat un număr de 138 de apeluri ca urmare a noilor prevederilor legale.

În ceea ce privește solicitările la numărul de Urgență 112, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu în ultimele 24 de ore, au răspuns unui număr de 43 de solicitări, iar Serviciul Județean de Ambulanță Sibiu unui număr de 110 de solicitări. Intervențiile au fost preponderent cazuri de natură medicală.

În cursul zilei de 13 iulie a.c., 185 de polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a 12 societăți comerciale cu privire la respectarea măsurilor impuse, nefiind identificate nereguli.

Efectivele de poliție locală au verificat un mijloc de transport în comun și au sancționat contravențional 1 persoană cu amendă în valoare de 500 de lei pentru lipsa purtării măștii de protecție sanitară.

În urma verificărilor efectuate de DSVSA, în cadrul a 7 societăți, a fost aplicată 1 sancțiune contravenționale (avertismente).

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest