Write a comment

FAKEEE

În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii de rând să refuze să respecte sfaturile, recomandările și regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2.

Mai jos aveti încă un exemplu de manipulare și dezinformare postat pe un cont de facebook din Timișoara.

Astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia.

În continuare va recomand să aveți mare grijă de unde vă informați!”

Mesajul este transmis de doctorul Raed Arafat și a fost postat pe contul său de socializare alături de această captură foto.

Atenție, așadar, circulă foarte multe știri false, informații care nu au legătură cu realitatea. Și asta e grav!!! Foarte grav! Mai cu seamă acum, într-o perioadă în care se impune respectarea regulilor de bază, responsabilitate maximă și… spirit civic, tocmai pentru a ne proteja, pentru a înțelege că doar uniți putem opri nenorocirile.

Este normal, este de bun simț să înțelegem ce se întîmplă, să fim responsabili, pentru binele nostru și al celorlalți. Este imperios necesar să ne informăm din surse oficiale, să avem puterea de a discerne între zvonuri și știri corecte.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest