Write a comment

Co

”La nivelul I.P.J. Sibiu, trei polițiști sunt diagnosticați pozitiv cu SARS-CoV-2. Ca urmare a anchetelor epidemiologice efectuate de către DSP Sibiu, 18 angajați ai instituției au fost plasați în carantină la domiciliu. Precizăm faptul că, pentru fiecare situație în parte, s-a procedat de urgență la igienizarea și dezinfectarea spațiului de lucru/sediului, precum și a autospecialelor din dotare”, au informat reprezentanții Instituției Prefectului județului Sibiu.

Concret, un politist de la Economic a fost confirmat luni cu noul coronaviru. Ulterior, în urma testărilor efectuate potrivit protocolului, au fost identificate alte 2 cazuri pozitive.

De precizat că la începutul lunii august, alți 3 polițiști din cadrul Biroul Poliției Transporturi din Sibiu – punctul de la Aeroportul Sibiu și unul de la Gara Sibiu, au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Ar fi de spus că, din păcate, cazuri de acest gen în rândul polițiștilor au fost înregistrate și în alte județe și chiar în capitală.

 Ca și cadrele medicale, și polițiștii sunt expuși pericolului...

 Tuturor, le dorim însănătoșire grabnică!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest