Write a comment

APLICATIA

Alpha Bank Romania lansează noua aplicație Alpha Pay Online, cu ajutorul căreia plățile online efectuate la comercianții înrolați în 3DSecure devin mai simple și mai sigure, utilizând tehnologia biometrică.

IMPORTANT: Autentificarea biometrică este soluția de securitate optimă pentru verificarea identității, oferind în același timp o experiență plăcuta utilizatorilor.

 

Potrivit unui comunicat oficial, noua aplicație deține un standard de securitate avansat și o tehnologie de ultimă generație, ce le va permite utilizatorilor autentificarea biometrică a tranzacțiilor online într-un mod simplu și rapid, utilizând amprenta, recunoașterea facială sau orice alt cod de securitate ce poate fi generat de dispozitiv: parola, PIN, model de glisare, etc

 

Aplicația Alpha Pay Online poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store și are meniul disponibil în limbile româna, engleză și franceză. Este ușor de utilizat, afisează cardurile înrolate în serviciul 3DSecure și istoricul tranzacțiilor autentificate prin intermediul său.

 

Preferința utilizatorilor de servicii bancare pentru tranzacțiile online este în continuă creștere. Astfel, la nivelul portofoliului Alpha Bank Romania tranzacțiile realizate în mediul online au înregistrat o creștere de 86% în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, în timp ce 1 din 4 dintre clienții băncii au efectuat cel puțin o tranzacție în mediul online.

 

Pentru mai multe informaţii despre cardurile oferite de Alpha Bank Romania vizitați: undefined

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest