Write a comment

coooov

„Bună ziua dragi Ocneri, pentru o informare corectă a d-voastră și pentru a elimina orice speculație vă informez cu cea mai mare responsabilitate că in orașul nostru în momentul de față există un singur caz de infectare cu COVID-19.

Persoana în cauză nu se confruntă cu probleme deosebite de sănătate (nu necesită spitalizare)fiind izolata la domiciliu împreună cu toată familia. Au fost luate toate măsurile care se impun în astfel de cazuri într-o buna colaborare cu DSP-ul si Poliția. Fac apel la cetățeni să rămaână la fel de responsabili și calmi în continuare, am toată convingerea ca vom trece cu bine și peste această încercare. Trebuie să fim alături de cei care acum se află într-o situație delicată. Dacă vom respecta în continuare cu strictețe măsurile de distanțare fizică, cu siguranță vom stopa răspândirea acestei boli. Vă doresc tuturor o zi frumoasă și multa sănătate”.

Informația a fost postată de primarul orașului Ocna Sibiului, dl Claudiu George Predescu sămbătă dimineață, pe constul său de socializare!

Multă sănătate persoanei în cauză și, firește, tuturor!!!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest