Write a comment

Metammmmm

Metamorfoze”, regia Silviu Purcărete, „Steaua fără nume”, regia Florin Coșuleț și „Balul”, regia Radu Nica sunt primele spectacole pe care Teatrul Național Radu Stanca Sibiu le prezintă la Fabrica de Cultură, Scena Outdoor, în acest an. Spectacolele vor avea loc în aer liber și se vor juca în prezența unui număr limitat de spectatori.

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi cumpărate de pe site-ul TNRS sau din rețelele partenere: Entertix, Kompostor.ro, Bilet.ro, Eventbook, Iabilet.ro și TomTix.ro.

 

Trebuie știut că Ovidiu a comparat “Metamorfozele” sale cu efectele teatrului. Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni faptul că unul dintre cei mai cunoscuţi regizori europeni, Silviu Purcărete, şi-a propus să prezinte versurile poemului, să redea esenţa lor poetică şi să extragă sunete şi imagini extraordinare din ele.

Nu mai stați e gânduri, poftiți la spectacol!!!

În adaptarea sa a capodoperei lui Ovidiu, la care a lucrat cu Alain Garlan, maestrul Purcărete a căutat să evidenţieze cele mai ascunse sentimente ale oamenilor. Lucrând cu o mare varietate de artişti, el reuşeşte să surprindă esenţa poemelor şi să le transpună într-un spectacol tulburător şi memorabil. Acest spectacol este o colaborare între instituții din România, Luxemburg și Franța. Spectacolul a fost prima data montat în curtea interioară a Centre Culturel de Rencontre Abbaye de Neumünster. O punere în scenă spectaculoasă care a făcut publicul să aprecieze acustica și vizibilitatea unice ale acestui sit turistic.

Toate reprezentațiile spectacolelor prezentate de TNRS în aer liber se vor juca în prezența unui număr limitat de spectatori. Vă recomandăm achiziționarea din timp a biletelor.

𝐁𝐈𝐋𝐄𝐓𝐄 𝐩𝐞 𝐭𝐧𝐫𝐬.𝐫𝐨 [www.tnrs.ro/program] 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐥𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐞𝐧𝐞𝐫𝐞:

  1. 𝐞𝐧𝐭𝐞𝐫𝐭𝐢𝐱.𝐫𝐨 - undefined
  2. 𝐤𝐨𝐦𝐩𝐨𝐬𝐭𝐨𝐫.𝐫𝐨 - undefined
  3. 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭.𝐫𝐨 - undefined
  4. 𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐛𝐨𝐨𝐤.𝐫𝐨 - undefined
  5. 𝐢𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭.𝐫𝐨 - undefined
  6. 𝐭𝐨𝐦𝐭𝐢𝐱.𝐫𝐨 - undefined

 

foto: Sebastian Marcovici

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest