Write a comment

cateiiiiiiiii

Un apel venit pe numărul de urgență 112, sâmbătă după-amiază, anunța existența unor pui de câine care au căzut accidental într-un subsol al unei clădirii administrative situată pe Calea Dumbrăvii, în municipiul Sibiu.

În cel mai scurt timp, pompierii militari sibieni au fost la fața locului, pregătiți pentru gestionarea operativă a misiunii.

S-a efectuat recunoașterea zonei, întrucât zgomotele făcute de cățeluși se auzeau dintr-un spațiu foarte adânc (peste 3 m) și aproape imposibil de pătruns.

După analiza amănunțită a eventualelor modalități de acces în locul respectiv pentru salvarea celor trei suflete, salvatorii au trecut la acțiune!

„Un acces dificil care punea în pericol însăși salvatorii....”, mărturisește șeful forțelor (adjunctul comandantului de Detașament), care, aflat în timpul său liber, a socotit necesar să se afle lângă oamenii lui pentru a-i sprijini.

Misiunea a continuat în felul ei dificil, însă finalul a compensat orele grele petrecute în culoarul strâmt, realizat de salvatori pentru a ajunge la cățeluși.

Solidaritatea… cît de mult înseamnă în momente critice! Fiecare viață salvată îneamnă BUCURIE și cea mai frumoasă recompensă!

Felicitări, OAMENI FAINI!!!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest