Write a comment

 JAAAAAAAAAAAaaa

În perioada 28-30 august a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Sibiu anunță că va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.

În acest sens, aproximativ 120 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Sibiu vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Sibiu. Totul pentru siguranța cetățenilor dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.

De asemenea, efective din cadrul inspectoratului vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pentru ca evenimentele ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, să se desfășoare în condiții de siguranță, respectiv Festivalul internațional de film Transilvania 2020, Maratonul Internațional Sibiu, Campionatul Național de Culturism și Fitness, Sibiu, orașul bunelor maniere, concertele organizate în Sala Thalia.

Reprezentanții IJJ le recomandă participanților să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2 și indicațiile organizatorilor, să supravegheze cu atenție copiii, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.

Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.

ATENȚIE: În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.

Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest