Write a comment

 

ANLSSS

VEȘTI BUNE!!! Primăria municipiului Mediaș a emis autorizația de construire pentru 88 de apartamente, repartizate în 4 blocuri, având un regim de înălțime Ct+P+3E (canal tehnic+parter+3 etaje), ce se vor construi în amplasamentul din str. Gheorghe Lazăr fn.

Valoarea contractată pentru obiectivul de investiție este de 20.228.887,65 de lei (inclusiv TVA).

Primăria municipiului Sibiu a emis autorizația de construire pentru 44 de apartamente, repartizate în 2 blocuri cu regim de înălțime S+P+3E (subsol+parter+3 etaje), ce se vor construi în amplasamentul din Viitorului, zona Reșița II.

Valoarea contractată pentru obiectivul de investiție este de 9.857.767 de lei (inclusiv TVA).

Proiectele sunt derulate de Agenția Națională pentru Locuințe (instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației) prin “Programul de construcții locuinţe pentru tineri, destinate închirierii”, program ce se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani. Locuinţele (apartamente) sunt construite pe terenuri puse la dispoziţia Agenției de către autorităţile publice locale/centrale, cu drept de folosinţă gratuită pe întreaga perioadă de realizare a investiţiilor. De asemenea, consiliile locale asigură utilităţile și dotările tehnico-edilitare necesare. După finalizarea lucrărilor, acestea sunt predate autorităților publice locale/centrale în vederea administrării și repartizării către tinerii care îndeplinesc criteriile de acces. Sumele necesare finanțării programului se asigură de la bugetul de stat, prin bugetul MLPDA, din bugetele locale, precum și din alte surse legal constituite.

Demn de precizat, la nivelul județului Sibiu, ANL a finalizat, în cadrul aceluiași program, 997 de locuințe.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest