Write a comment

 CORONAVVV

OFICIAL: În ceea ce privește situația epidemiologică din cadrul unei societăți producătoare de mobilier, din județul Sibiu, Direcția de Sănătate Publică Sibiu, a înaintat către Instituția Prefectului, raportul anchetei epidemiologice efectuate pentru focarul de infecție depistat în data de 05.09.2020 în cadrul acestei societăți.

Conform raportului anchetei epidemiologice, focarul de infecție a evoluat cu 10 de cazuri confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 (8 cazuri cu domiciliu în județul Sibiu, 2 cazuri cu domiciliu în județul Alba), având o rată de atac de 4,54%.

Potrivit informațiilor transmise de purtătorul de cuvântal Instituției Prefectului Județului Sibiu, Andreea Ștefan, cazurile au fost identificate în perioada 01.09.2020 – 05.09.2020.

După apariția primelor 3 cazuri,s-a decis testarea a 69 de angajați din totalul de 220 de angajați. În urma testării, 7 au primit rezultate pozitive.

În ceea ce privește măsurile dispuse de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, s-au identificat un număr total de 12 contacți de familie și 47 de contacți de serviciu pentru care s-a dispus măsura de carantină la domiciliu, s-a luat legătura cu reprezentanții societății în vederea punerii în aplicare a planului de măsuri pentru prevenirea și limitarea răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2, astfel s-a efectuat dezinfectarea tuturor spațiilor în care societatea își desfășoară activitatea.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest