Write a comment

ALERTAVI

Autoritățile informează că, la nivelul județului Sibiu, în cursul zilei de marți, 6 octombrie a.c. Direcția de Sănătate Publică Sibiu a identificat 2 focare de infecție cu SARS CoV-2.

Concret, în cadrul unei societăți producătoare de confecții evoluează un focar cu 6 cazuri pozitive. În acest caz s-a demarat o ancheta epidemiologică în cadrul căreia au fost identificați 7 contacți de familie și 12 contacți de serviciu. Pentru cei 19 contacți, s-a dispus măsura carantinei la domiciliu. Pentru cele 6 persoane confirmate pozitiv s-a dispus evaluarea clinică în spital. De asemenea în data de 02.10.2020 și în data de 06.10.2020 s-a efectuat dezinfecția în cadrul societății.

Autoritățile au decis ca până în data de 12.10.2020 să se întrerupă complet activitatea în cadrul societății.

Totodată, în cadrul UAMS Săliște evoluează un focar cu 32 de cazuri pozitive. Dintre acestea, 31 sunt beneficiari și 1 angajat. În acest caz s-a demarat anchetă epidemiologică și s-a dispus evaluarea clinică a tuturor cazurilor, aceasta fiind în curs de efectuare.

Au fost identificați un număr de 2 contacți de familie pentru care s-a dispus măsura carantinei la domiciliu.

 De asemenea, s-a efectuat dezinfecția în cadrul întregii unități și se monitorizează atent starea de sănătate a tuturor angajaților și beneficiarilor.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest