Write a comment

APPP

Un nou protest faţă de purtarea măştii are loc, sâmbătă, în Piaţa Universităţii din Bucureşti. Participanţii, foarte mulţi însoțiți de copii sau nepoți, reclamă „dictatura medicală” şi măsurile sanitare luate de autorităţi.

Cum însă… sunt mulți… din păcate chiar și printre unii jurnaliști de provincie sau… „vedete de carton” care spun că toți cei din Comitele pentru Situații de Urgențăîncalcă directivele CEDO şi au decis că oamenii nu au nevoie de oxigen din moment ce îi obligă să poarte tot timpul hârtia aia învelită într-un material textil, numită de globalişti "mască de protecţie"!” ori că „în România neomarxiştilor, unii ne obligă să purtăm mizeria aia (n.r. Masca) pe faţă”, susținând că aceia care respectă regulile și poartă mască „acceptă statutul de sclavi cu botniță” dar și că autoritățile „IAU DREPTUL ROMÂNILOR LA OXIGEN”, situația va rămâne gravă și vor fi în continuare proteste și tot soiul de manifestări care ar putea avea urmări CUMPLITE.

Apropos, știți că în capitală s-a ajuns la un total de aproape 22.000 de cazuri de la începutul pandemiei?!?! Știți că sistemul medical e la un pas de blocaj???

Premierul Ludovic Orban le-a transmis protestatarilor să poarte mască de protecţie, pentru că este mai mult mai bine și mai simplu decât să ajungă la masca de oxigen sau la ventilaţie mecanică. De altfel… așa spun și medicii! Dacă MASCA AR UCIDE cum țipă unii, până acum, ar fi murit toți medicii, toți asistenții medicali, toți cei de la Ambulanță, ISU sau poliție! NU?!

 

 

 

 

 

FOTO - Inquam Photos / George Calin

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest